Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Turniket Zamst TS1

Poslední cena: 1 129 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
1 359 Kč

Doporučená prodejní cena

Poslední cena: 1 129 Kč Ušetříte 17 %
Kód výrobce: 477001
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
Stabilizátor Zamst Knee Support RK-1 Plus Right
Stabilizátor Zamst Knee Support RK-1 Plus Right

Stabilizátor
Zamst Knee Support RK-1 Plus Right

1 869 Kč
1 529 Kč
Ušetříte 18%
1 129 Kč Zamst TS1
    ST91109.1
Kompresní návlek na stehno Zamst TS1 Zažijte vrchol lékařské ochrany s naším nově příchozím...více

Kompresní návlek na stehno Zamst TS1

Zažijte vrchol lékařské ochrany s naším nově příchozím kompresním návlekem Zamst TS1 Thigh Compression Sleeve, který nabízíme exkluzivně v Tennis Zone! Náš výrobek je hrdým výsledkem neustálého vědeckého výzkumu, který se táhne již řadu let. Náš výzkum se zaměřuje především na pochopení lidského těla a jeho omezení, což se projevuje ve vysoce kvalitním provedení tohoto jedinečného kompresního návleku.

Materiály prvotřídní kvality s výjimečně snadným použitím

Kompresní návlek na stehna TS1 od společnosti Zamst využívá materiály špičkové kvality, aby poskytoval důvěryhodnou a účinnou podporu pro vaše sportovní úsilí. Tento výrobek najde své místo v mnoha sportovních disciplínách díky svému důmyslnému designu, který se může pochlubit neuvěřitelně snadným nasazením. Značka Zamst je vybraným partnerem různých sportovních federací po celém světě, včetně: Francouzské basketbalové federace, Japonské profesionální basketbalové ligy, organizace Japonské basketbalové ligy žen, Francouzské volejbalové federace, Japonské volejbalové federace a organizace Japonské volejbalové ligy.

Používáno sportovci světové úrovně

Šampioni napříč různými sporty z celého světa, jako jsou Wilfredo Leon, Isaiah Thomas, Von Miller, Ryan Getzlaf, Scott Langley, Melissa Arnot, Amy Cragg a Whitney Pavlik, používají a doporučují naše špičkové výrobky Zamst. V případě, že požadovaná velikost není snadno dostupná, neváhejte nás kontaktovat, protože vám rádi pomůžeme.

Pokročilá podpora a úleva od bolesti

Náš měkký, ale pevný stehenní stabilizátor funguje na základě lokální komprese pomocí popruhů se systémem střídavého tlaku. Nabízí značnou podporu svalů v případě natržení nebo natažení a zároveň zmírňuje bolest a podporuje zdravý krevní oběh. Tato jedinečná kombinace dynamické a střídavé komprese pomáhá udržovat stálou teplotu v okolí poraněné oblasti. Nejmodernější konstrukce umožňuje přesné přizpůsobení konturám vašeho těla.

Inovativní technologie

Produktové číslo: ST91109.1
Hlavní barva: černá
Kód produktu: 477001
Technologie
i-Fit
ROM Tech
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.