Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Stabilizátor Zamst Elbow Band

Poslední cena: 739 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
829 Kč

Doporučená prodejní cena

Poslední cena: 739 Kč Ušetříte 11 %
Kód výrobce: 674702
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3

Stabilizátor
Zamst Knee Support EK-3

1 129 Kč
1 019 Kč
Ušetříte 10%
739 Kč Zamst Elbow Band
    ST15760.3
Zamst Elbow Band - špičková lékařská ochrana od společnosti Zamst Tennis Zone Vyzkoušejte...více

Zamst Elbow Band - špičková lékařská ochrana od společnosti Zamst Tennis Zone

Vyzkoušejte špičkovou ochranu paže na lékařské úrovni s bandáží Zamst Elbow Band. Tato loketní páska, vyrobená z materiálů nejvyšší kvality, svědčí o rozsáhlém vědeckém výzkumu společnosti Zamst v oblasti lidského těla se zvláštním zaměřením na jeho omezení. Vynikající pověst díky snadné aplikaci a širokému využití v různých sportovních disciplínách vynesla společnost Zamst mezi renomované hráče na trhu sportovního vybavení.

Široce uznávaný a používaný na mezinárodní úrovni

Díky partnerství s uznávanými federacemi, jako je Francouzská basketbalová federace, Japonská profesionální volejbalová liga, organizace Japonské basketbalové ligy žen a další, zajišťují výrobky Zamst neuvěřitelnou účinnost. Jejich nabídky využívají někteří z nejlepších sportovců na světě, včetně Isaiaha Thomase, Von Millera, Ryana Getzlafa a dalších. Pokud potřebujete velikost, která je momentálně nedostupná, neváhejte se s námi spojit - spokojenost zákazníků je pro nás prioritou.

Bandáž na loket Zamst - popis a speciální vlastnosti

Bandáž na loket Zamst Elbow Band umožňuje ulevit svalům předloktí, snižuje bolest a nepohodlí. Bandáž bez námahy absorbuje vlhkost a bezpečně drží na místě díky použití vysoce kvalitního froté materiálu. Snadno se používá a udržuje, takže je ideální volbou pro nadšence raketových sportů. Ke každému nákupu je dodáváno pouzdro se síťovaným panelem a pohodlným zapínáním na zip.

Použití a technologie

Bandáž na loket Zamst může zabránit vzniku chronických zánětlivých stavů. Nabízí správnou úroveň komprese v oblasti loketního kloubu a pomáhá při léčbě "tenisového lokte", přičemž k zajištění účinnosti využívá technologie Flyweight, i-Fit, P-Tech a V-Tech. Bandáž na loket nabízíme v následujících velikostech: - malá (20-26 cm) - střední (26-31 cm) - velká (31-36 cm) Bandáž na loket Zamst je primárně černá. Investujte do toho nejlepšího pro své zdraví. Vyberte si bandáž na loket Zamst Elbow Band pro dokonalou ochranu loktů.
Produktové číslo: ST15760.3
Hlavní barva: černá
Materiál: Nylon, polyester, polyuretan, polyacetal, polišhylen
Kód produktu: 674702
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.