Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Stabilizátor Zamst Filmista Ankle Support Left

Poslední cena: 1 129 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
1 239 Kč

Doporučená prodejní cena

Poslední cena: 1 129 Kč Ušetříte 9 %
Kód výrobce: 401015
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
Stabilizátor Zamst Knee Support RK-1 Plus Right
Stabilizátor Zamst Knee Support RK-1 Plus Right

Stabilizátor
Zamst Knee Support RK-1 Plus Right

1 869 Kč
1 529 Kč
Ušetříte 18%
1 129 Kč Zamst Filmista Ankle Support Left
    ST26181.2
Špičková podpora kotníku od společnosti Zamst Filmista Vyzkoušejte vrchol lékařské ochrany s...více

Špičková podpora kotníku od společnosti Zamst Filmista

Vyzkoušejte vrchol lékařské ochrany s levým kotníkem Zamst Filmista, který vám přinášíme přímo z Tenisové zóny Zamst! Tento produkt, vyrobený z prvotřídních materiálů, je výsledkem let neúnavného vědeckého výzkumu, který společnost Zamst prováděla s cílem lépe porozumět složitostem a omezením lidského těla.

Použití bez námahy pro různé sporty

Výrobky Zamst, známé svou výjimečně snadnou aplikací, nacházejí široké uplatnění v mnoha sportovních disciplínách. Společnost Zamst se může pochlubit partnerstvím s významnými organizacemi, jako jsou Francouzská basketbalová federace, Japonská profesionální basketbalová liga, organizace Japonské basketbalové ligy žen, Francouzská volejbalová federace, Japonská volejbalová federace a organizace Japonské volejbalové ligy. Špičkoví sportovci, jako jsou Isaiah Thomas, Von Miller, Ryan Getzlaf, Scott Langley, Melissa Arnot, Amy Cragg a Whitney Pavlik, běžně používají vybavení Zamst. Jsme vždy připraveni pomoci se zajištěním jiných velikostí, pokud ta, kterou požadujete, není momentálně k dispozici. Jednoduše se na nás obraťte a my vám pomůžeme!

Zamst Filmista Podpora kotníku levá

Podpěra Zamst Filmista Ankle Support, která je průkopníkem v oblasti stabilizace kotníku nové generace, se dokonale přizpůsobí vašemu kotníku jako "druhá kůže". Unikátní dvouvrstvá fólie poskytuje vynikající flexibilitu, lehké nošení a výkonnou stabilizaci - velkolepou kombinaci pokročilé technologie a uživatelského komfortu. Nosí se v jakékoli obuvi a pod ponožkou se stává prakticky neviditelnou. Použití: - ochrana před opakovaným podvrtnutím, - snížení rizika zranění při fyzické námaze, - rehabilitační pomoc po podvrtnutí druhého a třetího stupně.

Průlomové technologie pro nejlepší výkon

Výrobek využívá následující inovativní technologie: C-Flex, Micron Tech, Fusion Tech, Fusion Variable Compression Support, a-Fit, i-Fit, Flyweight a Grip Tech. Velikost - obvod kotníku (cm): S - levý/pravý 26 - 29 M - levý/pravý 29 - 32 L - levý/pravý 32 - 35
Produktové číslo: ST26181.2
Hlavní barva: černá
Materiál: 50% polyurethan, 42% nylon, 8% polyester
Kód produktu: 401015
Technologie
Grip Tech
a-Fit
i-Fit
Flyweight
Micron-TECH
C-Flex
Fusion-TECH
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.