Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Stabilizátor Zamst FA-1

849 Kč

Doporučená prodejní cena

739 Kč Ušetříte 13 %
Kód výrobce: FA-1
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 2 až 3 dny
739 Kč Zamst FA-1
    ST74882.4
Doporučené produkty
NOVÝ
Stabilizátor Zamst Filmista Knee
Stabilizátor Zamst Filmista Knee

Stabilizátor
Zamst Filmista Knee

1 189 Kč
1 079 Kč
Ušetříte 9%
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3
Stabilizátor Zamst Knee Support EK-3

Stabilizátor
Zamst Knee Support EK-3

1 129 Kč
1 019 Kč
Ušetříte 10%
Turniket Zamst CS1
Turniket Zamst CS1

Turniket
Zamst CS1

1 019 Kč
849 Kč
Ušetříte 17%
Zažijte vynikající podporu kotníku se stabilizátorem kotníku Zamst FA-1 Dopřejte svým kotníkům...více

Zažijte vynikající podporu kotníku se stabilizátorem kotníku Zamst FA-1

Dopřejte svým kotníkům potřebnou ochranu a zároveň jim zajistěte maximální pohodlí díky ideální kombinaci stability a tepla, a to výhradně prostřednictvím kotníkového stabilizátoru Zamst FA-1. Tento výrobek, vyrobený tak, aby nabízel špičkovou kvalitu, byl speciálně vyvinut pro potřeby všech jedinců, ať už jsou to sportovci, fitness nadšenci, nebo prostě jen potřebují dodatečnou podporu kotníku v každodenním životě.

Prvotřídní materiál pro optimální pohodlí

Zamst FA-1 se pyšní nejen tím, že poskytuje bezkonkurenční oporu, ale také zachovává maximální pohodlí během používání. Tento lehký materiál usnadňuje pohyb bez námahy a při nošení pod botami nabízí nepřehlédnutelnou přítomnost. Jeho pohodlný střih poskytuje kotníkům stálou oporu, aniž by vyvolával jakoukoli námahu nebo nepohodlí, a umožňuje tak uživatelům volný a sebevědomý pohyb.

Mechanismus udržování teploty

Zamst FA-1 vyniká schopností udržovat stálou vnitřní teplotu v kloubu, čímž zajišťuje vyváženou atmosféru pro vaše kotníky. Tato jedinečná funkce pomáhá snižovat otoky a záněty, což hraje klíčovou roli v procesu zotavení, pokud rehabilitujete po zranění nebo po intenzivním tréninku.

Bezkonkurenční stabilita a ochrana

Tento stabilizátor kotníku není určen pouze k zajištění pohodlí; plní významný účel při udržování maximální stability proti jakémukoli náhlému zkroucení nebo rotaci, což jsou činnosti, které často vedou ke zranění kotníku. Vaše kotníky jsou chráněny před možným poškozením a nepřiměřeným zatížením, což vám zajistí, že budete moci pokračovat v různých aktivitách bez hrozícího zranění kotníku. Zamst FA-1 vám nabízí svobodu pohybu, která je naplněna mimořádnou stabilitou a optimální ochranou. Závěrem lze říci, že Zamst FA-1 Ankle Stabilizer skutečně nastavuje standard pro podporu kotníků. Jeho prvotřídní kvalita, mechanismus udržování teploty spolu se zárukou optimální ochrany jej staví do pozice výrobku, který musí mít jedinci, kteří potřebují.

Produktové číslo: ST74882.4
Kód produktu: FA-1
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.