Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tréninkový žebřík Yakimasport Coordination Ladder with Blockade 8m

Poslední cena: 739 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
Poslední cena: 739 Kč
Kód výrobce: 100141
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
739 Kč Yakimasport Coordination Ladder with Blockade 8m
    ST74304
Yakimasport Koordinační žebřík s blokádou 8m Koordinační žebřík Yakimasport s blokádou je...více

Yakimasport Koordinační žebřík s blokádou 8m

Koordinační žebřík Yakimasport s blokádou je moderní zařízení určené k budování rychlosti a obratnosti v každodenním tréninkovém režimu. Tento tréninkový žebřík s 16 přizpůsobitelnými příčkami rozloženými na impozantní délce 8 metrů vám nabízí všestrannost, kterou potřebujete ke zlepšení tréninku a sportovního drilu.

Zvyšte svou hbitost a rychlost

Koordinační žebřík Yakimasport je výkonný tréninkový nástroj, který pomáhá rozvíjet hbitost, rychlost, rovnováhu a koordinaci těla. Rytmus a načasování rozvíjené během cvičení na žebříku jsou základními dovednostmi pro každého sportovce, od fotbalových hvězd po fotbalové hrdiny a další. Jeho robustní konstrukce zaručuje, že zvládne dynamický pohyb sportovců všech tvarů, velikostí a disciplín.

Inovativní design

Tento tréninkový žebřík je vybaven 16 robustními příčkami, z nichž každá může být uzamčena na místě pro stabilní a spolehlivý krok bez ohledu na intenzitu tréninku. Tento žebřík měří na délku 8 metrů a poskytuje dostatek prostoru pro různá cvičení agility a rychlosti.

Přenosný a pohodlný

Díky praktické přenosné tašce, která je součástí sady, je koordinační žebřík Yakimasport pohodlně přenosný. Ať už trénujete v místním parku, doma nebo na hřišti, koordinační žebřík snadno přenesete a postavíte během několika minut.

Produktové číslo: ST74304
Kód produktu: 100141
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.