Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tréninkové překážky Pro's Pro Hurdle 7 - yellow

Poslední cena: 199 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
Poslední cena: 199 Kč
Kód výrobce: V231
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
199 Kč Pro's Pro Hurdle 7 - yellow
    ST71384
Pro's Pro Hurdle 7 - Žlutá: Vaše ultimátní tréninková pomůcka Skočte do světa profesionálních...více

Pro's Pro Hurdle 7 - Žlutá: Vaše ultimátní tréninková pomůcka

Skočte do světa profesionálních sportovních výkonů se špičkovým tréninkovým zařízením Pro's Pro Hurdle 7, které je navrženo tak, aby pozvedlo váš fitness režim na vyšší úroveň. Tato překážka, kterou používají ti nejlepší v oboru, je ideální pro jedince, kteří usilují o dokonalost a snaží se zlepšit svou koordinaci na hřišti. Nejde jen o fyzickou správnost - jde o rozvoj hbitosti, rychlosti, síly a přesnosti.

Profesionální design a zajištění kvality

S kódem výrobce - V231 - se můžete spolehnout, že překážková dráha Pro's Pro nepřináší nic jiného než dokonalost. Tato tréninková pomůcka, vyrobená z vysoce standardních materiálů, nabízí odolnou konstrukci, která je zároveň lehká a robustní. Její výrazná žlutá barva podporuje ostrost vidění a zajišťuje, že nikdy nepřehlédnete žádný krok.

Dokonalé rozměry pro maximalizaci vašeho výkonu

Překážka, navržená s ohledem na sportovce, měří 17 cm na výšku, 46 cm na šířku a 22 cm do hloubky, což jsou ideální rozměry pro širokou škálu cvičení. Díky tomu je všestranným doplňkem každého tréninkového okruhu, ideálním pro nácvik skoků, trénink kroků, agility a plyometrických skoků.

Zlepšete svůj trénink s překážkami Pro's Pro Hurdle 7

Skvělosti se nedosahuje jen tak, ale je navržena. S trenažérem Pro's Pro Hurdle 7 nepracujete jen na lepší koordinaci, ale na komplexním zlepšení svých atletických schopností. Vydlážděte si cestu k obratnosti, síle a vytrvalosti, které převyšují ostatní.

Pro's Pro Hurdle 7 - žlutá, tréninkové zařízení, které jednoduše křičí profesionál. Nenechte si ujít příležitost a zvyšte svou výkonnost ještě dnes!

Produktové číslo: ST71384
Kód produktu: V231
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.