Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tlumítko Babolat Flash Damp 2P - blue

229 Kč

Doporučená prodejní cena

199 Kč Ušetříte 13 %
Kód výrobce: 700117-136
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
4+ ks

Babolat Flash Damp 2P - blue

MULTI-ART:
Počet Cena za ks
Od 3 ks 189 Kč
199 Kč Babolat Flash Damp 2P - blue
    ST73319
Babolat Flash Damp 2P - modrá: Tenisová hra mění pravidla hry Pozvedněte svou tenisovou hru na...více

Babolat Flash Damp 2P - modrá: Tenisová hra mění pravidla hry

Pozvedněte svou tenisovou hru na novou úroveň s Babolat Flash Damp 2P - blue, špičkovými tenisovými tlumiči vibrací, které inteligentně minimalizují negativní vibrace a zlepšují váš výkon i pohodlí. Nasaďte je na struny své rakety a okamžitě proměňte svůj tenisový zážitek.

Špičkové tlumiče vibrací

Tlumiče Flash Damp 2P, které vyrábí společnost Babolat, světoznámá značka ve světě tenisu, jsou vyrobeny s pečlivým důrazem na detail. Tyto tlumiče jsou zaměřeny na snížení nežádoucích vibrací a slouží jako dokonalý doplněk pro zvýšení celkového výkonu vašeho vybavení. Tyto malé herní změny mohou mít dramatický vliv na to, jak cítíte vaší raketu a mohou pomoci snížit riziko tenisového lokte, který je často způsoben příliš velkými vibracemi putujícími po paži.

Kreativní a výrazný design

Tyto tlumiče jsou nejen funkční, ale mají také podmanivý vícebarevný design, který vaší raketě dodává estetický prvek. Vícebarevný design je vyveden v nápadné modré barvě, která je dominantní, takže vaše vybavení vynikne uprostřed monotónního moře tenisového vybavení. Toto jedinečné barevné provedení a design vnesou do vaší hry vzrušující vizuální dynamiku.

Produktové číslo: ST73319
Kód produktu: 700117-136
Počet tlumítek: 2
Hlavní barva: vícebarevná
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.