Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green

399 Kč

Doporučená prodejní cena

339 Kč Ušetříte 15 %
Kód výrobce: J2GX1055Z-98
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
varianty:
Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
Mizuno Active Training Mid 2P - black/grey
více
339 Kč Mizuno Active Training Mid 2P - black/light green
    ST91560.1
Nejdůležitější produkt: Mizuno Active Training Mid 2P - černá/světle zelená Ponořte se do...více

Nejdůležitější produkt: Mizuno Active Training Mid 2P - černá/světle zelená

Ponořte se do komplexních tréninků s nejnovějšími ponožkami Mizuno Active Training Mid 2P, které jsou zařízeny v dynamickém duu černé a světle zelené barvy. Tyto ponožky v sobě zahrnují dokonalé spojení stylu, pohodlí a výkonu.

Vynikající pohodlí a střih

Tyto ponožky Mizuno jsou umně vyrobeny z měkkého, příjemného materiálu navrženého tak, aby vám přinesly maximální pohodlí. Anatomický design znamená dokonalé přizpůsobení pravé i levé noze a poskytuje jedinečnou podporu při náročných aktivitách. Zpevnění v oblasti paty a špičky dále zvyšuje pohodlí a tlumení nárazů. Tento promyšlený detail bojuje proti možnému přetížení a nárazům při vysokém zatížení, což vám umožní podávat maximální výkony, aniž byste ohrozili zdraví a bezpečnost nohou.

Navrženo pro zlepšení trakce a výkonu

Povrch spodní části je opatřen speciálními silikonovými potisky, které snižují prokluzování, a tím vám dávají jistotu, že se můžete pustit do jakéhokoli terénu a povětrnostních podmínek. Ať už jste v posilovně, nebo zdoláváte drsné stezky, tyto ponožky vám poskytnou stálou trakci, abyste se na nohou cítili bezpečně.

Tech-Infused pro vynikající odvod vlhkosti

Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P jsou vyrobeny z materiálu, který účinně odvádí pot a vlhkost, takže vaše nohy zůstanou suché a svěží. Jsou vybaveny nejmodernější technologií Mizuno DryLite, která usnadňuje vynikající odvod vlhkosti a odpařování, které vydrží po celou dobu tréninku. Ponožky Mizuno Active Training Mid 2P - černá/světle zelená v podstatě spojují vynikající designové detaily a pokročilé technologie. Jsou dokonalým doplňkem
Produktové číslo: ST91560.1
Barva loga: multicolor
Délka ponožek: Nízké ponožky
Kód produktu: J2GX1055Z-98
Hlavní barva: vícebarevná
Pár: 2 páry
Materiál: 72% nylon, 19% guma, 9% poliuretan
Technologie
DRYLITE
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.