Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Mizuno DryLite Training 3P - black/melange/soleil

319 Kč

Doporučená prodejní cena

279 Kč Ušetříte 13 %
Kód výrobce: 32GX2505Z-96
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
279 Kč Mizuno DryLite Training 3P - black/melange/soleil
    ST91619.1
Ponožky Mizuno DryLite Training 3P - černé/melanžové/soleil Vstupte na novou úroveň pohodlí a...více

Ponožky Mizuno DryLite Training 3P - černé/melanžové/soleil

Vstupte na novou úroveň pohodlí a podpory s ponožkami Mizuno DryLite Training 3P. Tyto prémiové ponožky, navržené pro zvýšení vašeho sportovního výkonu, jsou k dispozici v elegantním barevném provedení černá/melanžová/soleil, které zaručeně dodá vaší sbírce sportovního oblečení stylový nádech.

Vyrobeno pro pohodlí

Tyto ponožky Mizuno DryLite jsou vyrobeny z pohodlné žebrované tkaniny, která zajišťuje optimální prodyšnost. Vynikající materiál zajišťuje, že vaše nohy zůstanou chladné a svěží bez ohledu na intenzitu vašeho cvičení. Tyto ponožky, které jsou vynikající pro běh, trénink v posilovně, sport nebo jednoduše pro každodenní nošení, nabízejí pohodlí pro všechny.

Zvýšená podpora a odpružení

Ponožky Mizuno DryLite Training 3P jsou vybaveny zesílenými oblastmi prstů a paty pro zvýšenou podporu a odpružení chodidla. Tato strategická konstrukce snižuje tlak při nárazu a chrání vaše nohy před možným zraněním, což vám umožní posouvat hranice a překonávat své fitness cíle.

Optimální střih

Každý pár je v horní části zakončen elastickými manžetami, které zajišťují dokonale bezpečné uchycení. Zůstávají na nohou přiléhavé, aniž by byly příliš těsné nebo sklouzávaly dolů, díky čemuž jsou tyto ponožky DryLite ideální pro jakoukoli sportovní aktivitu. Díky univerzálnímu designu je lze bez námahy sladit s oblíbenými sportovními teniskami, což podporuje ostrý a módní vzhled.

Vyzkoušejte pozoruhodnou kombinaci stylu, pohodlí a lepšího výkonu s ponožkami Mizuno DryLite Training 3P - nezbytným doplňkem vaší sportovní výbavy.

Produktové číslo: ST91619.1
Barva loga: multicolor
Délka ponožek: Dlouhé ponožky
Kód produktu: 32GX2505Z-96
Hlavní barva: vícebarevná
Pár: 3 páry
Materiál: 95% poliester, 3% nylon, 2% spandex
Technologie
DRYLITE
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.