Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver

549 Kč

Doporučená prodejní cena

509 Kč Ušetříte 7 %
Kód výrobce: 24CLASIL
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
varianty:
Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
více
509 Kč Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
    ST91280.1
Zažijte jedinečné pohodlí s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic 3P - stříbrné Objevte...více

Zažijte jedinečné pohodlí s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic 3P - stříbrné

Objevte dokonalou kombinaci pohodlí a funkčnosti s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic. Tyto ponožky jsou odborně navrženy tak, aby zvyšovaly váš výkon, a jsou ideálním společníkem pro jakoukoli sportovní aktivitu.

Optimální pružnost

Ponožky Tecnifibre jsou navrženy se specializovanými zónami pro zvýšenou flexibilitu a umožňují vám bez námahy zvládnout i ty nejintenzivnější hry. Ponožky s výjimečným designem jsou vybaveny zónami flexibility v oblasti ohybu chodidla, které zvyšují pohyblivost a reaktivitu a umožňují rychlé a přesné pohyby.

Prodyšnost a odpružení

Už nikdy nedělejte kompromisy v oblasti pohodlí. Ponožky Tecnifibre High Cut Classic se mohou pochlubit vynikající prodyšností, která umožňuje neustálou cirkulaci vzduchu, aby se vaše nohy nepotily a byly svěží i při delší hře. Kromě toho jsou ponožky integrovány s vynikajícím tlumicím systémem, který nabízí další vrstvu pohodlí a snižuje nárazy na vaše nohy během namáhavých sportovních aktivit.

Dokonalý střih a design

Stylový design s vysokým střihem v elegantní stříbrné barvě jistě dodá vašemu sportovnímu oblečení šmrnc. Žebrovaný povrch nejenže dodává nápadný vzhled, ale také zajišťuje dokonalé padnutí, čímž eliminuje jakoukoli možnost, že by ponožka během vašich akčních zápasů sklouzla.

Zvýšená odolnost

Tyto ponožky mají zesílenou podrážku z vysoce odolných materiálů, které jsou navrženy tak, aby odolaly problémům s opotřebením a nabídly trvalou kvalitu. Ponožky Tecnifibre High Cut Classic jsou vynikající investicí, která zajistí, že budete vždy připraveni na zápas.

Obsah balení

Každé balení obsahuje 3
Produktové číslo: ST91280.1
Barva loga: bílý
Délka ponožek: Dlouhé ponožky
Kód produktu: 24CLASIL
Hlavní barva: šedá
Pár: 3 páry
Materiál: 90% bavlna, 8% polyester, 1% spandex, 1% gumu
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.