Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver

549 Kč

Doporučená prodejní cena

509 Kč Ušetříte 7 %
Kód výrobce: 24LOWSIL
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
varianty:
Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - marine
Ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
Tecnifibre Low Cut Socks 3P - white
více
509 Kč Tecnifibre Low Cut Socks 3P - silver
    ST91282.1
Zažijte jedinečné pohodlí s ponožkami Tecnifibre 3P s nízkým střihem - stříbrné Dopřejte svým...více

Zažijte jedinečné pohodlí s ponožkami Tecnifibre 3P s nízkým střihem - stříbrné

Dopřejte svým chodidlům optimální pohodlí a oporu, které nabízejí ponožky Tecnifibre Low Cut Socks 3P - Silver. Tyto ponožky, dokonale přizpůsobené sportovním nadšencům a fitness fanatikům, zaručují lepší zážitek z hraní v různých podmínkách. Naprosto ideální pro ty, kteří hledají pohodlí, styl a robustnost v jednom balení. Toto balení obsahuje tři páry ponožek, které vás ochrání při více trénincích.

Vynikající pohodlí

Tyto ponožky Tecnifibre, které jsou bezvadně zpracované tak, aby poskytovaly maximální pohodlí, jsou vaším dokonalým společníkem pro intenzivní herní seance. Ponožky zahrnují elastický škrábanec na středu chodidla, který poskytuje oporu při rychlých pohybech a prudkých otočkách. Díky svému vytříbenému designu jsou dokonalou kombinací funkčnosti a pohodlí.

Zesílená podrážka

Tyto ponožky, které se neokoukají, se mohou pochlubit zesílenou podrážkou, která nabízí lepší tlumení při sportech s vysokou zátěží. Zesílený materiál poskytuje dodatečné tlumení nárazů, což pomáhá snižovat únavu nohou a zabraňuje jakémukoli nepohodlí během vašich sportovních aktivit.

Vynikající prodyšnost

Tyto ponožky jsou navrženy z vysoce kvalitního prodyšného materiálu, který zaručuje vynikající odvod vlhkosti. Špičková tkanina zajišťuje účinné odpařování potu, díky čemuž zůstanou vaše nohy v suchu a pohodlí po celou dobu vašich sportovních aktivit.

Perfektní střih a detaily balení

Tyto ponožky, které jsou ztělesněním naprosté elegance, mají žebrovanou úpravu pro přiléhavý, tvarovaný střih. Přiléhavý střih zajišťuje, že ponožky zůstanou bezpečně na nohou, což zvyšuje váš výkon. Balení obsahuje tři páry ponožek Tecnifibre Low Cut Socks - Silver,
Produktové číslo: ST91282.1
Barva loga: bílý
Délka ponožek: Nízké ponožky
Kód produktu: 24LOWSIL
Hlavní barva: šedá
Pár: 3 páry
Materiál: 90% bavlna, 8% polyester, 1% spandex, 1% gumu
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.