Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Míč Adidas Balls Speed Rx - 3P

Poslední cena: 179 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
199 Kč

Doporučená prodejní cena

Poslední cena: 179 Kč Ušetříte 10 %
Kód výrobce: BL1XA3
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
179 Kč Adidas Balls Speed Rx - 3P
    ST90811
Míče Adidas Speed Rx - 3P Zlepšete svou hru padelu s vysoce kvalitními míčky Adidas Speed Rx,...více

Míče Adidas Speed Rx - 3P

Zlepšete svou hru padelu s vysoce kvalitními míčky Adidas Speed Rx, které jsou speciálně navrženy tak, aby nabízely vynikající dotek míče a zvýšenou kontrolu. Tyto padelové míče nabízejí rychlý a předvídatelný odskok a výrazně zlepší vaši hru a výkon. Každé balení obsahuje tři míčky pro delší hru a tréninky.

Naše míče Adidas Balls Speed Rx prémiové kvality jsou vyrobeny tak, aby poskytovaly optimální cit pro míč a zvýšenou kontrolu, díky čemuž je každá hra rozhodnější a efektivnější. Nabízejí rychlý a předvídatelný odskok, který zajistí, že vaše hra zůstane vysoce výkonná a konzistentní. Zažijte luxus hry s míči profesionální úrovně, které mohou výrazně zlepšit vaši kontrolu a přesnost na kurtu.

Složení pryže míčů Adidas Speed Rx s vysokou hustotou zaručuje výjimečnou odolnost. Díky tomu jsou ideální pro dlouhotrvající hru a i ty nejnáročnější zápasy. Jejich jedinečné a promyšlené složení také zaručuje správnou pružnost, díky níž si míče zachovávají měkký dotek, kdykoli přijdou do kontaktu s vaší padelovou raketou.

Tyto míčky Adidas Speed Rx - 3P jsou navrženy s lehkým plstěným povrchem. Tento inovativní prvek zajišťuje hladší a rychlejší hru, protože míčky se mohou rychle pohybovat vzduchem a odrážet se od kurtu svižně a přesně.

Produktové číslo: ST90811
Balení (počet kusů): 3
Kód produktu: BL1XA3
Typ míče: pod tlakem
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.