Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Raketa na padel Pro's Pro Blackout

2 149 Kč
Váha: 355-375
Vyvážení: even
Kód výrobce: X151
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
2 ks

Pro's Pro Blackout

2 149 Kč Pro's Pro Blackout
    ST91828
Pro's Pro Blackout - Nejlepší padelová raketa pro pokročilé profesionály S raketou Pro's Pro...více

Pro's Pro Blackout - Nejlepší padelová raketa pro pokročilé profesionály

S raketou Pro's Pro Blackout získáte dokonalou pálku, která zaručeně zlepší váš výkon na kurtu. Díky jedinečné kombinaci materiálů a designu tato raketa bez problémů kombinuje výkon s pohodlím.

Bezkonkurenční konstrukce a materiál

Raketa Blackout je dovedně vyrobena z vysoce kvalitních skelných a uhlíkových vláken. Tento výběr materiálů zajišťuje bezkonkurenční odolnost při zachování lehkosti, aby byl váš švih stejně silný jako přesný.

Vynikající výkonnostní vlastnosti

Tato raketa se může pochlubit rovnoměrným vyvážením, které zajišťuje vysokou úroveň kontroly nad vašimi údery a konzistentní rozložení síly po celé její ploše. Díky hmotnosti v rozmezí 355-375 g můžete těžit z toho, že máte v rukou robustní a zároveň hbitý nástroj, který výrazně zlepší váš tenisový výkon.

Inovativní design pro větší pohodlí

Raketa Pro's Pro Blackout je vybavena měkkým jádrem z pěny EVA, které zajišťuje optimální tlumení nárazů. Tato vlastnost je nesmírně důležitá pro snížení vibrací při úderu míče, což umožňuje zvýšit přesnost. Zaoblený tvar hlavy zajišťuje široký sweet spot, což ocení zejména začínající a rekreační hráči.

Bezpečnost především

Bezpečnost je u této rakety na prvním místě, což podtrhuje i ochranný pásek na zápěstí. Tento prvek pomáhá předcházet nehodám, ke kterým by mohlo dojít v důsledku vyklouznutí rakety z ruky. Pádlová raketa Pro's Pro Blackout vaši tenisovou hru nejen podpoří - ona ji promění.

Produktové číslo: ST91828
Kód produktu: X151
Váha: 355-375
Vyvážení: even
Profil rámu: 38
Materiál: laminát uhlíkové vlákno
Obal: ne
Hlavní barva: vícebarevná
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.