Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Raketa na padel Pro's Pro Cyclone

2 149 Kč
Kód výrobce: X111
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
3 ks

Pro's Pro Cyclone

2 149 Kč Pro's Pro Cyclone
    ST87766
Pro's Pro Cyclone - vyvážený výkon a pohodlí Objevte dokonalou kombinaci výkonu a pohodlí s...více

Pro's Pro Cyclone - vyvážený výkon a pohodlí

Objevte dokonalou kombinaci výkonu a pohodlí s padelovou raketou Pro's Pro Cyclone. Její jedinečné složení je navrženo tak, aby se přizpůsobilo specifickým potřebám začínajících i rekreačních padelových nadšenců.

Dynamický design a výkon

Díky své úžasné černé barvě vyniká raketa Pro's Pro Cyclone jako symbol stylu a výkonu. Poskytuje solidní kombinaci síly a kontroly díky odborně navrženému rámu z karbonu a skleněných vláken. Tato pečlivá kompozitní konstrukce nabízí působivou odolnost, která vydrží intenzivní hru, a zároveň poskytuje vynikající úroveň pohodlí.

Vynikající materiálová konstrukce

Raketa Pro's Pro Cyclone se může pochlubit rámem z uhlíkových vláken, který poskytuje ideální rovnováhu mezi tuhostí a pružností a zajišťuje správný poměr mezi výkonem a ovladatelností. Omotaný vnější vrstvou ze skelných vláken zajišťuje solidní tlumení nárazů, čímž snižuje zátěž ruky a poskytuje snadnou a pohodlnou hru po celou dobu hry.

Příslušenství pro větší bezpečnost

Raketa je dodávána s pevným řemínkem na zápěstí pro větší bezpečnost. Toto promyšlené příslušenství, které je součástí balení, zajišťuje, že si udržíte bezpečné držení rakety během intenzivních výměn a silných úderů, a snižuje tak možnost náhodného vyklouznutí nebo pádu.

Produktové číslo: ST87766
Kód produktu: X111
Materiál: laminát uhlíkové vlákno
Obal: ne
Hlavní barva: černá
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.