Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Raketa na padel Pro's Pro Kudeta

1 529 Kč
Váha: 355-375
Vyvážení: even
Kód výrobce: X153
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
3 ks

Pro's Pro Kudeta

1 529 Kč Pro's Pro Kudeta
    ST91838
Kudeta je pro vás: Univerzální padelová raketa s bezkonkurenční odolností Ať už jste...více

Kudeta je pro vás: Univerzální padelová raketa s bezkonkurenční odolností

Ať už jste začátečník, který hledá ideální pálku pro začátečníky, nebo zkušený hráč, který potřebuje spolehlivou raketu pro rekreační hru, Pro's Pro Kudeta slibuje pohodlný, pohlcující a uspokojivý zážitek ze hry.

Vysoce kvalitní konstrukce

Pálka Pro's Pro Kudeta je zkonstruována s kompozitním grafitovým rámem a může se pochlubit robustní konstrukcí, která vydrží intenzivní hru i pravidelné používání. Další odolnost zajišťuje jeho dvouvrstvý vnější povrch vyztužený pružným skelným vláknem. To zajišťuje vynikající odolnost proti opotřebení a zaručuje raketu, která vám vydrží hru za hrou.

Vynikající výkonnostní vlastnosti

Tato padelová raketa je navržena s ohledem na vyvážení (Even mm) a poskytuje dobře rozloženou hmotnost pro optimální kontrolu úderu a přesnost. S hmotností 355-375 g poskytuje ideální kombinaci stability a ovladatelnosti. Její barevné provedení (Multicolor) dodá vašemu vybavení šmrnc.

Vynikající pohodlí

Kudeta je vybavena měkkým pěnovým jádrem EVA, které nabízí vynikající tlumení nárazů. Tato vlastnost tlumí každý úder, snižuje zátěž rukou a zápěstí a umožňuje dlouhodobou a pohodlnou hru. Navíc je dodávána s praktickým páskem na zápěstí pro větší bezpečnost během vyhrocených zápasů. Nevýhody? Kudeta Pro se nedodává s potahem na raketu. Vzhledem k jejím dalším vynikajícím vlastnostem a vzhledem ke kódu výrobce X153 si však tato pálkařská raketa rozhodně zaslouží náležitou pozornost. Pokud hledáte cenově dostupnou a přitom vysoce výkonnou padelovou raketu, která je vyrobena tak, aby vydržela, Pro's Pro Kudeta by mohla být právě pro vás ideální volbou.

Produktové číslo: ST91838
Kód produktu: X153
Váha: 355-375
Vyvážení: even
Profil rámu: 38
Materiál: laminát uhlíkové vlákno
Obal: ne
Hlavní barva: vícebarevná
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.