Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Raketa na padel Pro's Pro Revoltec

1 869 Kč
Váha: 360-375
Vyvážení: even
Kód výrobce: X152
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
3 ks

Pro's Pro Revoltec

1 869 Kč Pro's Pro Revoltec
    ST91816
Zažijte kontrolu a pohodlí s padelovou raketou Pro Revoltec od společnosti Pro Zlepšete svou...více

Zažijte kontrolu a pohodlí s padelovou raketou Pro Revoltec od společnosti Pro

Zlepšete svou hru s padelovou raketou Pro's Pro Revoltec. Tato raketa, speciálně vytvořená pro začínající a rekreační hráče s agresivním stylem, poskytuje bezproblémovou kombinaci kontroly a vynikajícího tlumení vibrací. Každý švih bude intuitivní, stabilní a silný, ať už se snažíte o vražedný úder nebo přesné umístění.

Vylepšený výkon díky špičkovým materiálům

Využijte přesnost a pružnost při každé hře díky rámu z grafitového kompozitu. Díky této odolné konstrukci bude mít každý úder lepší přesnost. Dvouvrstvý povrch ze skelných vláken zajišťuje optimální odolnost i při zápasech s vysokou intenzitou. Hmotnost 360-375 gramů nabízí jemnou rovnováhu mezi kontrolou a silou, ideální pro hráče, kteří chtějí silnou a stabilní hru.

Maximální pohodlí díky kvalitnímu pěnovému jádru EVA

Díky měkkému pěnovému jádru EVA zajišťuje Pro's Pro Revoltec bezkonkurenční pohodlí, aniž by to bylo na úkor výkonu. Tento špičkový materiál poskytuje vynikající odpružení při každém úderu; výrazně snižuje riziko tenisového lokte nebo přetížení ramene. Vyvážení, které je "rovnoměrné", je navrženo tak, aby umožňovalo všechny typy úderů, díky čemuž je univerzální.

Zvýšená bezpečnost pro klid duše

Během her s vysokou energií ochraňte své zápěstí pomocí přiloženého ochranného pásku. Tento bezpečnostní prvek je navržen tak, aby zabránil náhodnému sklouznutí rakety, které by mohlo vést ke zranění.

Padelová raketa Pro's Pro Revoltec se dodává ve stylové černé barvě. Ačkoli není dodávána s potahem, odolnost a pružnost rakety zajišťují, že vydrží náročné používání. S tímto výrobkem získáte další úroveň pohodlí, kontroly a síly - ideální vybavení, s nímž můžete na kurtu ukázat svou zdatnost.

Produktové číslo: ST91816
Kód produktu: X152
Váha: 360-375
Vyvážení: even
Profil rámu: 38
Obal: ne
Hlavní barva: černá
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.