Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Raketa na padel Pro's Pro Vendetta

2 149 Kč
Váha: 355-375
Vyvážení: even
Kód výrobce: X150
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
3 ks

Pro's Pro Vendetta

2 149 Kč Pro's Pro Vendetta
    ST91807
Získejte výhodu s padelovou raketou Pro's Pro Vendetta Všestranná raketa pro všechny hráče...více

Získejte výhodu s padelovou raketou Pro's Pro Vendetta

Všestranná raketa pro všechny hráče padelu

Raketa Pro's Pro Vendetta je všestranným doplňkem tenisové výbavy každého hráče. Je vyrobena tak, aby uspokojila nejrůznější hráče s rozmanitými herními styly, a zahrnuje to nejlepší z řemeslného zpracování a nejmodernější technologie, aby poskytovala vynikající výkon na jakémkoli kurtu.

Hybridní konstrukce rámu

Hybridní rám vyrobený z inovativní kombinace uhlíkových a skleněných vláken přináší pozoruhodnou trvanlivost a odolnost. Jeho černá barva zostřuje jeho ostrý povrch a propůjčuje vám stylovou a zároveň profesionální přítomnost na kurtu.

Měkké pěnové jádro EVA

Tato padelová raketa je vybavena jádrem z měkké pěny EVA, která je proslulá svými vynikajícími tlumicími vlastnostmi. Toto jádro zlepšuje kontrolu nad míčem, snižuje vibrace a nabízí pohodlnou hru, takže je tato raketa ideální pro dlouhé rallye a zápasy s vysokým nasazením.

Vyvážená a těžká

Tato raketa nedělá kompromisy v hmotnosti a vyváženosti. Váží 355 až 375 gramů a je rovnoměrně vyvážená, takže zajišťuje optimalizovanou sílu a kontrolu úderů, což vám umožní provádět přesné údery proti soupeři.

Extra bezpečnost

Pálka Vendetta se dodává také s bezpečnostním páskem na zápěstí, což je další bonus pro udržení přilnavosti a zabránění škodlivým uklouznutím nebo pádům.

Zažijte neomezenou hru s modelem Pro Vendetta.

Pokud jste tedy připraveni zintenzivnit svou hru a zmocnit se hřiště, tenisový míč Pro's Pro Vendetta je připraven stát se vaší zbraní. Vychutnejte si pocit, kontrolu a jistotu, které přináší tato výjimečná raketa, a deklarujte svou sílu na kurtu.

Produktové číslo: ST91807
Kód produktu: X150
Váha: 355-375
Vyvážení: even
Profil rámu: 38
Materiál: laminát uhlíkové vlákno
Obal: ne
Hlavní barva: černá
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.