Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Kroužek na klíče Roland Garros Logo

259 Kč

Doporučená prodejní cena

169 Kč Ušetříte 35 %
Kód výrobce: 206RGS601ITS
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
4+ ks

Roland Garros Logo

169 Kč Roland Garros Logo
    ST84361
Klíčenka s logem Roland Garros S naší exkluzivní klíčenkou s logem Roland Garros vnesete do...více

Klíčenka s logem Roland Garros

S naší exkluzivní klíčenkou s logem Roland Garros vnesete do svého každodenního programu spolehlivé a uměním inspirované vzory Roland Garros. Tato klíčenka, která je stejně tak symbolem kouzla turnaje jako praktickým doplňkem, dodá vašim věcem sportovní a zároveň sofistikovaný nádech.

Prémiová kvalita a design

Tato klíčenka je vyrobena z gumy, která zvyšuje její životnost a odolnost, a je navržena tak, aby odolala zkoušce časem. Pečlivý důraz na detail a špičková kvalita vypovídají o našem odhodlání dodávat pozoruhodné merchandisingové produkty. Zářivě barevné vyražené logo Roland Garros ji odlišuje v davu, takže tato klíčenka je nejen vysoce funkční, ale také okamžitě upoutá pozornost.

Ideální pro milovníky tenisu

Klíčenka s logem Roland Garros je ideálním doplňkem pro vášnivé fanoušky a příznivce uznávaného turnaje French Open. Její výrazný a rozpoznatelný design je dokonalým způsobem, jak vyjádřit svou vášeň pro lásku ke hře. Bez námahy sjednocuje osobní styl s láskou k jedné z nejprestižnějších tenisových událostí na světě.

Sport. Móda. Životní styl

Proč se spokojit s něčím menším, když můžete vlastnit doplněk, který krásně spojuje sport, módu a životní styl? Uctěte svého tenisového ducha s touto elegantní, odolnou a špičkovou klíčenkou s logem Roland Garros a přineste si kousek French Open přímo do kapsy!

Produktové číslo: ST84361
Balení (počet kusů): 1
Hlavní barva: vícebarevná
Turnaj: Roland Garros
Kód produktu: 206RGS601ITS
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.