Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tlumítko Babolat Vamos Damp 2P - rose

239 Kč

Doporučená prodejní cena

209 Kč Ušetříte 13 %
Kód výrobce: 700123-100
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 2 až 3 dny
Dostupný počet:
4+ ks

Babolat Vamos Damp 2P - rose

MULTI-ART:
Počet Cena za ks
Od 3 ks 199 Kč
209 Kč Babolat Vamos Damp 2P - rose
    ST93236
Babolat Vamos Damp 2P - Rose Ponořte se do zcela nového způsobu, jak vylepšit svou tenisovou...více

Babolat Vamos Damp 2P - Rose

Ponořte se do zcela nového způsobu, jak vylepšit svou tenisovou hru s tlumítkem Babolat Vamos Damp 2P - v úchvatné růžové barvě. Tyto tlumiče, které vám přináší důvěryhodní lídři v oblasti sportovního vybavení, jsou pečlivě vyrobeny tak, aby maximalizovaly přesnost a minimalizovaly zátěž vaší ruky.

Vysoce kvalitní vibrastopy

Babolat Vamos Damp 2P je sada vibrastopů vyrobených z vysoce pružného a odolného materiálu speciálně navrženého pro tlumení vibrací. Tyto vibrastopy pokrývají dvě hlavní struny v raketě a poskytují vám čistý, jistý a klidný švih při každém švihu.

Ideální pro každého tenisového nadšence

Ať už jste tenisový začátečník, profesionál, nebo jen někdo, kdo si užívá příležitostnou hru, raketa Babolat Vamos Damp 2P (rose) je pro vás ideální. Tyto vibrastopy jsou navrženy tak, aby byly jednoduché pro snadnou instalaci a demontáž, ale dostatečně mohutné, aby pozoruhodně zlepšily výkon vaší rakety. S těmito vibrastopy můžete sebevědomě vykročit na jakýkoli tenisový kurt s vědomím, že máte výrobek navržený pro absolutní výkon a pohodlí.

Produktové číslo: ST93236
Kód produktu: 700123-100
Počet tlumítek: 2
Hlavní barva: růžová
Nejlepší si vybrali: Rafael Nadal
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.