Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tréninková kola Adidas AB Wheel

Poslední cena: 429 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
509 Kč

Doporučená prodejní cena

Poslední cena: 429 Kč Ušetříte 16 %
Kód výrobce: ADAC-11404
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
NOVÝ
Medicinbal Toolz Medicine Ball 2kg

Medicinbal
Toolz Medicine Ball 2kg

599 Kč
569 Kč
Ušetříte 5%
NOVÝ
Tréninková kola Toolz Agility Ring 12P Set
Tréninková kola Toolz Agility Ring 12P Set

Tréninková kola
Toolz Agility Ring 12P Set

539 Kč
449 Kč
Ušetříte 17%
NOVÝ
429 Kč Adidas AB Wheel
    ST74172
Adidas AB Wheel: Zlepšete svou kondiční hru Vylepšete svůj fitness režim s kolečkem Adidas AB...více

Adidas AB Wheel: Zlepšete svou kondiční hru

Vylepšete svůj fitness režim s kolečkem Adidas AB Wheel, které je pečlivě navrženo tak, aby uspokojilo vaše rozmanité tréninkové potřeby. Využijte sílu intenzivního cvičení, které se účinně zaměřuje na paže, ramena, břišní svaly, stehna, hýždě a zádové svaly. Hluboká černá barva dodává výrobku odvážný a na dotek příjemný půvab, který se hodí do vašeho dynamického tréninkového prostředí.

Kvalita a odolnost

Kolečko Adidas AB Wheel, které zdobí kód výrobce ADAC-11404, je důkazem bezkonkurenční kvality provedení. Spojením špičkových materiálů a vynikajícího řemeslného zpracování tento tréninkový nástroj lapidárně ztělesňuje vysokou odolnost, která dokáže dlouhodobě odolávat extrémním tréninkům. Zažijte spolehlivé cvičení s nářadím, které nedělá kompromisy v kvalitě.

Ergonomie a funkčnost

Kolečko AB Wheel je navrženo s ohledem na to, abyste se při cvičení nenamáhali a byli produktivní. Protiskluzové rukojeti jsou bohatě polstrované pěnou a nabízejí pevný úchop i při těch nejnáročnějších trénincích. Samotné kolečko je také potaženo protiskluzovým materiálem pro robustní a bezpečný tréninkový režim. Nasaďte si tedy fitness vybavení a připravte se na ohromení vysokou funkčností a pohodlím, které toto báječné cvičební zařízení nabízí.

Všestranný společník na cvičení

Adidas AB Wheel není jen cvičební pomůcka; je to všestranný společník, který vám pomáhá udržovat se v kondici, ať už doma nebo v posilovně. Jeho kompaktní design umožňuje snadné přenášení a pohodlné skladování, díky čemuž si můžete vzít své fitness cvičení kamkoli budete chtít. Proměňte tedy svůj trénink s tímto neuvěřitelným kolečkem a probuďte v sobě fitness nadšence!

Přijměte kolečko Adidas AB Wheel na svou fitness cestu a sklízejte plody cvičení, které vyvažuje kvalitu, pohodlí a efektivitu.

Produktové číslo: ST74172
Hlavní barva: černá
Kód produktu: ADAC-11404
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.