Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Medicinbal Pro's Pro Medizinball 5 kg

1 129 Kč
Kód výrobce: I196D
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
2 ks

Pro's Pro Medizinball 5 kg

1 129 Kč Pro's Pro Medizinball 5 kg
    ST28330
Zlepšete svou hru s míčem Pro's Pro Medizinball 5 kg Ať už pracujete na síle a kondici, nebo...více

Zlepšete svou hru s míčem Pro's Pro Medizinball 5 kg

Ať už pracujete na síle a kondici, nebo jen hledáte nový přístup ke své rutině, Pro's Pro Medizinball 5 kg by mohl být perfektním doplňkem vašeho tréninkového arzenálu. Tento medicinbal, navržený speciálně s ohledem na potřeby profesionálních tenistů, je všestranným nástrojem, který může pomoci zlepšit mnoho aspektů vaší fyzické výkonnosti.

Inovativní dvoubarevný design

Medizinball 5 kg neslibuje jen vynikající funkčnost, ale potěší i vizuálně. Dvoubarevný design dodá vašemu cvičení prvek zábavy. Díky kontrastním barvám si ho navíc snadno všimnete, ať už cvičíte doma, nebo na hřišti.

Optimální tréninkový doplněk pro hráče tenisu

Tento medicinbal je považován za skvělou pomůcku, protože umožňuje širokou škálu cviků přizpůsobených specifickým tenisovým pohybům. Pracujte na síle jádra, rovnováze, koordinaci a síle, které jsou pro výkon tenisty na kurtu klíčové. Přidejte do tréninku další výzvu a sledujte, jak raketově roste vaše vytrvalost a síla úderů.

Produktové číslo: ST28330
Kód produktu: I196D
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.