Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tréninkový žebřík Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - multicolor

Poslední cena: 739 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
Poslední cena: 739 Kč
Kód výrobce: V216
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
739 Kč Pro's Pro Octa Agility Grid 6 pcs - multicolor
    ST68323
Pro's Pro Octa Agility Grid 6 ks - vícebarevné provedení Pro's Pro Octa Agility Grid je...více

Pro's Pro Octa Agility Grid 6 ks - vícebarevné provedení

Pro's Pro Octa Agility Grid je sofistikovaná tréninková sada určená k optimalizaci tréninku a zvýšení agility. Mřížka se skládá ze šesti různobarevných šestiúhelníků a nabízí mnoho možností uspořádání, které pohltí podmanivou směs vzrušení a rozmanitosti do každého tréninku.

Kvalita provedení

Základem konstrukce je kvalita a odolnost, přičemž každý díl je vylisován z vysoce odolného plastu, což umožňuje pravidelné používání venku i uvnitř. Tyto agility rošty vydrží intenzivní tréninky i nepříznivé povětrnostní podmínky a pokaždé podávají špičkový výkon.

Součásti sady a kód výrobce

Součástí sady jsou užitečné konektory, které umožňují bezpečné připevnění šestiúhelníků a poskytují bezproblémové rozhraní pro bezchybný trénink. Sada je navíc dodávána s praktickým pouzdrem pro snadnou přepravu a bezpečné uložení mřížek v době, kdy se nepoužívají.

Efektivita tréninku

Mříž Pro's Octa Agility Grid, která poskytuje vynikající platformu pro provádění rozmanitých tréninků agility, je ideální pro rozvoj rychlosti, reflexů a rovnováhy. Tyto cenné tréninkové zisky úzce souvisejí se zlepšením sportovního výkonu, což z tohoto výrobku činí nezbytný nástroj v repertoáru sportovců i fitness nadšenců.

Závěr

Díky své robustní konstrukci, přizpůsobivé konfiguraci a prvotřídním materiálům přináší Pro's Pro Octa Agility Grid 6 ks - Multicolor jedinečný prvek do sportovního tréninku a fitness cvičení. Zajišťuje neustálý růst a zvládnutí klíčových motorických dovedností a výkonnostních atributů - je nezbytným doplňkem každé tréninkové sestavy.

Produktové číslo: ST68323
Kód produktu: V216
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.