Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Odporové gumy Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

1 359 Kč

Doporučená prodejní cena

1 129 Kč Ušetříte 17 %
Kód výrobce: EY4503
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
4 ks

Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor

1 129 Kč Adidas Resistance Band Set 3P - multicolor
    ST93720
Adidas Resistance Band Set 3P - Multicolor Posuňte efektivitu svého tréninku na vyšší úroveň...více

Adidas Resistance Band Set 3P - Multicolor

Posuňte efektivitu svého tréninku na vyšší úroveň díky sadě posilovacích gum Adidas Resistance Band Set 3P. Tato sada vám umožní přizpůsobit si trénink a maximalizovat jeho výsledky, což z ní činí nezbytný doplněk fitness rutiny každého tenisty.

Všestranná intenzita tréninku

Jednou z klíčových vlastností této sady je její všestranná intenzita. Sada obsahuje tři odporové gumy různé intenzity - lehkou, střední a těžkou. Díky tomu se můžete zaměřit na různé svalové skupiny a postupně zvyšovat odpor podle toho, jak sílíte, což vám zajistí neustálé výzvy a kontinuální pokrok.

Kvalitní konstrukce

Odporové gumy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního, měkkého materiálu, který poskytuje maximální pohodlí při jakémkoli typu cvičení. Na vnitřní straně jsou gumy opatřeny protiskluzovým latexovým proužkem, který zabraňuje sklouzávání gumy nahoru nebo dolů během cvičení, což vám umožní plně se soustředit na trénink.

Optimalizujte svůj tenisový trénink

Je prokázáno, že cvičení s odporovými pásy je účinné při zvyšování obratnosti, síly a rychlosti - základních prvků vítězné tenisové hry. Tyto gumy můžete používat k různým cvičením, od cvičení zaměřeného na předloktí pro silný švih až po cvičení svalů jádra těla pro lepší rovnováhu a stabilitu.

Snadné balení a přenášení

Každá sada obsahuje tři různé odporové gumy zabalené v praktické úložné tašce. Díky tomu můžete mít vše přehledně uspořádané a sadu snadno přenášet s sebou - ať už na kurt, do posilovny, nebo při cestování. Využívejte výhod kvalitního tréninku se sadou posilovacích gum Adidas Resistance Band Set 3P - Multicolor. Nezapomeňte, že lepší fyzická kondice vede k lepším tenisovým výkonům na kurtu a tato sada odporových pásů je vynikajícím nástrojem, který vám k tomu pomůže.

Produktové číslo: ST93720
Balení (počet kusů): 3
Hlavní barva: vícebarevná
Kód produktu: EY4503
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.