Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white

549 Kč

Doporučená prodejní cena

509 Kč Ušetříte 7 %
Kód výrobce: 24CLAWHI
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
varianty:
Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - silver
Ponožky Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - marine
více
509 Kč Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - white
    ST91279.1
Objevte pohodlí ponožek Tecnifibre High Cut Classic 3P - bílé Vyzkoušejte bezkonkurenční...více

Objevte pohodlí ponožek Tecnifibre High Cut Classic 3P - bílé

Vyzkoušejte bezkonkurenční pohodlí a vyšší výkon s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic. Tyto ponožky, pečlivě vyvinuté tak, aby poskytovaly vynikající oporu a stabilitu, jsou vynikající volbou pro všechny sportovní nadšence.

Prémiová kvalita provedení

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic jsou důmyslně vytvořeny se speciálními zónami pro zvýšenou flexibilitu a umožní vám udržet si rychlost a hbitost za všech okolností. Inovativní design podporuje přirozený pohyb vašich nohou a poskytne vám tak výhodu při vašich soutěžních hrách.

Pokročilá prodyšnost a pohodlí

Ponožky jsou navrženy tak, aby udržely vaše nohy v chladu a suchu bez ohledu na to, jak intenzivní akce se odehrává. Vyznačují se pokročilou prodyšností vytvářející uvnitř ponožky příjemné klima zabraňující pocení a nepohodlí. Vylepšené polstrování na chodidle navíc zajišťuje optimální pohodlí a tlumení nárazů, čímž snižuje zátěž vašich nohou během dlouhých her.

Dokonale přiléhavý střih

Díky žebrované úpravě poskytují ponožky Tecnifibre High Cut Classic bezpečný a přiléhavý střih, který zajistí, že zůstanou na svém místě i při těch nejextrémnějších pohybech. Díky tomu odpadají jakékoli obavy, že by vám ponožky uprostřed hry sklouzly dolů, a můžete se plně soustředit na hru.

Hodnota více balení

Ponožky Tecnifibre High Cut Classic, balené ve výhodné sadě po třech kusech, jsou cenově výhodným doplňkem vaší sbírky sportovního vybavení. Díky bílému, čistému designu se tyto ponožky hodí k jakémukoli oblečení a zajistí, že budete vždy připraveni na hru. Vyzkoušejte kombinaci pohodlí, funkčnosti a stylu s ponožkami Tecnifibre High Cut Classic Socks 3P - White. Redef
Produktové číslo: ST91279.1
Barva loga: multicolor
Délka ponožek: Dlouhé ponožky
Kód produktu: 24CLAWHI
Hlavní barva: bílá
Pár: 3 páry
Materiál: 90% bavlna, 8% polyester, 1% spandex, 1% gumu
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.