Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black

369 Kč

Doporučená prodejní cena

319 Kč Ušetříte 14 %
Kód výrobce: HT3435
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
varianty:
Ponožky Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - black/white
více
319 Kč Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P - white/black
    ST91566.2
Adidas Performance Designed For Sport Kotníkové ponožky 1P - bílé/černé Překonejte své limity...více

Adidas Performance Designed For Sport Kotníkové ponožky 1P - bílé/černé

Překonejte své limity a dodejte svému výkonu další impuls díky ponožkám Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P v klasické bílo-černé barevné kombinaci. Nejsou to jen obyčejné ponožky; tyto ponožky, speciálně navržené pro sportovce, zosobňují dokonalou kombinaci pohodlí, odolnosti a inovativních sportovních prvků.

Maximální pohodlí a lehká struktura

Tyto ponožky se vyznačují konstrukcí, která odborně obkresluje tvar vašeho chodidla, a poskytují bezkonkurenční lehkost. Použití příjemné a na dotek měkké tkaniny zaručuje nerušené soustředění na hru a eliminuje všechny momenty nepohodlí nebo podráždění.

Vylepšené zesílení a bezešvá konstrukce

Tyto ponožky jsou zesílené v oblasti klenby a paty, takže nabízejí pevnou přilnavost a dodatečnou podporu při vašich vysoce intenzivních aktivitách. Naše charakteristická bezešvá konstrukce prstů navíc výrazně zvyšuje index pohodlí tím, že eliminuje jakýkoli rozsah tření nebo tlakových bodů.

Vynikající prodyšnost a anatomický střih

Ponožky Adidas Performance Designed For Sport Ankle Socks 1P obsahují zóny ze síťoviny, které umožňují maximální prodyšnost a udržují vaše nohy svěží a suché po celou dobu cvičení. Ponožky jsou navíc anatomicky navrženy tak, aby se dokonale zakřivily na levou a pravou nohu, a poskytují tak vylepšené přizpůsobení jako nikdy předtím.

Technologicky vyspělé

Ponožky také využívají revoluční technologii HEAT.RDY, která pomáhá regulovat teplotu, a udržuje tak chladné a pohodlné prostředí pro vaše nohy i během vrcholných tréninkových seancí. Zvyšte svůj sportovní výkon a zároveň dopřejte svým nohám bezkonkurenční pohodlí a podporu s ponožkami Adidas Performance Designed For Sport An
Produktové číslo: ST91566.2
Barva loga: Černá
Délka ponožek: Střední ponožky
Kód produktu: HT3435
Hlavní barva: bílá
Pár: 1 pár
Materiál: 85% poliester, 10% poliamid, 5% elastan
Technologie
HEAT.RDY - Adidas
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.