Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue

279 Kč

Doporučená prodejní cena

259 Kč Ušetříte 7 %
Kód výrobce: 67UU950-83
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
259 Kč Mizuno DryLite Training Mid 3P - black/light green/maui blue
    ST91555.2
Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P - černá/světle zelená/malá modrá Vyjádřete svůj styl a...více

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P - černá/světle zelená/malá modrá

Vyjádřete svůj styl a zlepšete svůj výkon s ponožkami Mizuno DryLite Training Mid 3P. Tyto ponožky, nabízené v osvěžující kombinaci černé, světle zelené a modré maui, jsou dokonalým doplňkem, který oživí váš tréninkový úbor.

Nejvyšší pohodlí, nejvyšší výkon

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P jsou odborně zpracované z mimořádně měkkého a pohodlného materiálu. Tkanina je navržena tak, aby poskytovala přiléhavý střih, aniž by způsobovala nepohodlí. Při navrhování je brán ohled na pohodu sportovců, aby bylo zajištěno vytvoření vysoce pohodlných ponožek, které lze nosit po celý den bez jakéhokoli nepohodlí.

Speciální zóny panelů ze síťoviny

To, co ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P odlišuje od jejich protějšků, jsou speciální zóny síťovaných panelů vložené do konstrukce. Tyto inovativní prvky zvyšují celkové pohodlí uživatele tím, že zvyšují ventilaci chodidel a udržují je svěží a chladné během vysoce intenzivních tréninků. Jinými slovy, rozlučte se s nepohodlnými zpocenými nohami.

Technologie DryLite: Suché a pohodlné nohy

Ponožky Mizuno DryLite Training Mid 3P využívají jedinečnou technologii DryLite. Tato pozoruhodná funkce účinně odvádí pot a vlhkost, udržuje vaše nohy v suchu a poskytuje optimální podmínky pro váš trénink. Funkce DryLite zajišťuje, že i během těch nejintenzivnějších tréninků zůstanou vaše nohy v suchu a vy se budete moci soustředit na dosažení svých tréninkových cílů.

Produktové číslo: ST91555.2
Barva loga: multicolor
Délka ponožek: Nízké ponožky
Kód produktu: 67UU950-83
Hlavní barva: vícebarevná
Pár: 3 páry
Materiál: 97% polyester, 3% polyuretan
Technologie
DRYLITE
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.