Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Raketa na padel Pro's Pro Challenger

2 149 Kč
Kód výrobce: X110
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
3 ks

Pro's Pro Challenger

2 149 Kč Pro's Pro Challenger
    ST87765
Pro's Pro Challenger - Uvolněte v sobě šampiona O padelové raketě Pro's Pro Challenger Pokud...více

Pro's Pro Challenger - Uvolněte v sobě šampiona

O padelové raketě Pro's Pro Challenger

Pokud hledáte optimální kombinaci výkonu a pohodlí, začněte nebo vylepšete svou sportovní cestu s padelovou raketou Pro's Pro Challenger. Tato raketa je určena jak pro začátečníky, tak pro rekreační hráče a nabízí všechny předpoklady pro uspokojivý herní zážitek, jehož cílem je opakovaně zlepšovat vaše výkony.

Konstrukční materiál s vysokou hustotou

Raketa Pro's Pro Challenger je vyrobena ze spolehlivých materiálů z karbonu a skelných vláken. Díky pevnosti karbonových vláken zajišťuje rám stabilní a nárazy absorbující hru. Mezitím vrstva skelných vláken zvyšuje jeho odolnost a poskytuje dodatečnou flexibilitu.

Přiložený řemínek na zápěstí

Důležitým prvkem pro hráče padelu je ochranný řemínek na zápěstí, který je součástí modelu Pro's Pro Challenger. Tento prvek zajistí, že budete mít raketu neustále pod kontrolou, a to i během vysoce intenzivních okamžiků hry, čímž je zajištěna bezpečnost i jistota na kurtu.

Propracovaný černý design

Raketa Pro's Pro Challenger, klenutá v elegantní, nepoddajné černé barvě, rezonuje houževnatostí a jemností. Při zachování vysoké funkčnosti estetika rakety jistě přitahuje pohledy dychtivých soupeřů a dodává vaší hře další výhodu.

Produktové číslo: ST87765
Kód produktu: X110
Materiál: laminát uhlíkové vlákno
Obal: ne
Hlavní barva: černá
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.