Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Tréninkové překážky Pro's Pro Hurdle 9" - orange

199 Kč
Kód výrobce: V232
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 24h
Dostupný počet:
4+ ks

Pro's Pro Hurdle 9" - orange

199 Kč Pro's Pro Hurdle 9" - orange
    ST93351
Pro's Pro Hurdle 9" - oranžová: Vhodná pro trénink a koordinaci výkonu na kurtu. Představujeme...více

Pro's Pro Hurdle 9" - oranžová: Vhodná pro trénink a koordinaci výkonu na kurtu.

Představujeme Pro's Pro Hurdle 9" v zářivé oranžové barvě, tréninkový doplněk nejvyššího kalibru, který pomůže posunout váš výkon na kurtu na zcela novou úroveň. Tato překážka, která se může pochlubit ideální kombinací praktičnosti a hbitosti, slouží jako komplexní tréninkový nástroj pro sportovce, kteří chtějí během tréninku zlepšit své koordinační schopnosti.

Odolná a lehká konstrukce

Tato tréninková překážka představuje lehkou, ale robustní konstrukci, která zajišťuje hladké a bezproblémové používání během intenzivních tréninků. Tato překážka Pro's Pro Hurdle je odborně navržena s ohledem na odolnost a přináší trvalý výkon pro dlouhodobé používání. Navzdory své skálopevné odolnosti je neuvěřitelně lehká, což umožňuje snadnou přepravu pro trénink na cestách kdykoli a kdekoli.

Perfektní rozměry pro atletický trénink

Díky pečlivě vypočítané výšce přibližně 24 cm a šířce zhruba 46 cm je hrazda Pro's Pro Hurdle 9" vhodná pro všechny velikosti a věkové kategorie. Sportovcům poskytuje maximální pohodlí při jejím začlenění do tréninkových scénářů, aniž by narušovala jejich rytmus nebo výkonnost.

Snadné a bezpečné používání

Při výběru správného tréninkového vybavení je zásadním faktorem bezpečnost a právě tu zajišťuje překážka Pro's Pro Hurdle 9". Její neohrožující design s hladkým povrchem minimalizuje riziko náhodného zranění a zajišťuje bezpečné tréninky pro sportovce všech kalibrů.

Balení a kód výrobce

Hrazda Pro's Pro Hurdle 9" - oranžová se pro zajištění bezpečné přepravy dodává balená jednotlivě, přičemž v každé krabici je zabalen jeden kus. Kód výrobce pro tento výrobek je V232.

Vylepšete své tréninky s překážkami Pro's Pro Hurdle 9" - Orange

Vneste do svých tréninků inovace a barvy s překážkou Pro's Pro Hurdle 9" - Orange. Vybavte se touto překážkou a zlepšete koordinaci, hbitost a rychlost a vypěstujte si výkonnostní úroveň, která prudce zvýší vaši efektivitu na hřišti. Je čas zintenzivnit svou tréninkovou hru s touto profesionální překážkou.

Produktové číslo: ST93351
Kód produktu: V232
Balení (počet kusů): 1
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.