Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

SKLZ Speed Hurdle Pro

Poslední cena: 2 489 Kč
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
Poslední cena: 2 489 Kč
Kód výrobce: SPH2-001
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Nedostupný produkt
Tento produkt není v tuto chvíli k dispozici, ale mohlo by vás zajímat následující:
VYBRÁNO PRO VÁS
2 489 Kč SKLZ Speed Hurdle Pro
    ST73418
Představujeme SKLZ Speed Hurdle Pro Vydejte se do nové éry atletického tréninku s SKLZ Speed...více

Představujeme SKLZ Speed Hurdle Pro

Vydejte se do nové éry atletického tréninku s SKLZ Speed Hurdle Pro - dokonalým doplňkem pro zdokonalení hbitosti, zrychlení a celkové fyzické vytrvalosti. Tato sada tří překážek vám poskytne maximální přizpůsobivost a efektivitu při každém tréninku. Tyto překážky, které prokazatelně posilují svaly a zlepšují skokanské schopnosti, slibují revoluční doplněk vaší tréninkové rutiny.

Přizpůsobivý trénink podle vašich potřeb

Díky třem volitelným výškám 15 cm, 22,5 cm a 30 cm vám překážky SKLZ Speed Hurdle Pro umožňují přizpůsobit trénink pro dosažení cílených a rozmanitých výsledků. Ať už jste zkušený sportovec, nebo teprve začínáte svou fitness cestu, tato sada překážek vám poslouží jako základní nástroj pro optimalizaci vašeho výkonu.

Pružný a odolný

Odolnost těchto rychlostních překážek nemá konkurenci. I při náhodném pošlapání během intenzivního tréninku se překážky odrazí zpět do původní podoby, což zajišťuje dlouhou životnost a robustní spolehlivost. Díky vícebarevné povrchové úpravě jsou snadno rozpoznatelné na jakémkoli povrchu, což maximalizuje vaše soustředění na hlavní cíl - zlepšení rychlosti a obratnosti.

Objevte značku SKLZ

Jako přední značka v oblasti sportovních tréninkových pomůcek je SKLZ spojována s řemeslným zpracováním, trvanlivostí a účinností. Značka je celosvětově uznávaná pro širokou škálu vysoce kvalitního sportovního vybavení, které zvyšuje výkonnost sportovců po celém světě. Trenažér SKLZ Speed Hurdle Pro s kódem výrobku SPH2-001 ztělesňuje vlastnosti a kvalitu značky SKLZ.

Podrobnosti o produktu

Hlavní barva: Vícebarevná Množství v balení: 1 ks: Kód výrobce: SKLZ-002: SPH2-001 Zařaďte do svého tréninkového režimu překážky SKLZ Speed Hurdle Pro a zažijte transformační rozdíl, který mohou přinést.

Produktové číslo: ST73418
Balení (počet kusů): 3
Kód produktu: SPH2-001
Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.