Doprava zdarma od 3099 Kč
Doprava zdarma od 3099 Kč
 Vrácení 30 dní
Vrácení 30 dní
Přes 17 000 produktů
Přes 17 000 produktů

Odporové gumy Power Band Movo Optimum

509 Kč
Nakupujte a šetřete s
věrnostním programem
Expedujeme do 48h
Dostupný počet:
3 ks

Power Band Movo Optimum

509 Kč Power Band Movo Optimum
    ST65796
Maximalizujte svůj tenisový trénink s náramkem Power Band Movo Optimum - zelený Pokud jste...více

Maximalizujte svůj tenisový trénink s náramkem Power Band Movo Optimum - zelený

Pokud jste aktivní tenista a chcete zlepšit svou hru, je MOVO Power Band Optimum ideálním doplňkem vašeho tréninkového režimu. Tato posilovací páska usnadňuje posilovací, protahovací a stabilizační cvičení, což z ní činí nezbytný doplněk pro každého vážného sportovce.

Rozmanité možnosti tréninku

Tento posilovací pás je všestranný - od zahřívacích cvičení, přes rehabilitační pohyby až po aktivační cvičení. Můžete s ním účinně posilovat celé tělo a jádro těla, což je zásadní pro tenisty, kteří vyžadují hbitost a rychlé změny směru během zápasů s vysokou intenzitou. Navíc je prospěšná i pro ty, kteří žijí sedavým způsobem života, a pomáhá jim zlepšit držení těla a celkovou pohodu.

Špičková kvalita provedení

MOVO Power Band Optimum je navržen tak, aby vydržel intenzivní používání, a může se pochlubit robustní a vysoce kvalitní konstrukcí. Jeho odolná pružnost zůstává konstantní i po nepřetržitém používání a poskytuje stabilní napětí, které potřebujete pro své cvičení.

Objednávku zadáváte jménem společnosti registrované v EU, takže v našem obchodě jsou ceny za vaši objednávku zobrazeny bez DPH. Po provedení objednávky obdržíte spolu se zbožím fakturu s 0% DPH.